SkyVac laitteistot ylärakenteiden puhdistukseen

Teleskooppiputki

Tämä tuote on todella helppokäyttöinen ja sen edut tulevat hyvin esille esim. henkilönostin työskentelyssä. Yhden putken sisältä voit vetää juuri tarvittavan määrän pituutta ja sen jälkeen lukita valitun pituuden. Teleskooppiputkien pituusvaihtoehdot ovat;  4,2 m putken paino on 824 g  ja 7 m putken paino on 1, 282 g. Laitteistojen todellinen ulottuvuus on sen pituus + 1,5 m.

Standard- putkisto

Standard putkistoamme on valittavana kolmella eri pituusvaihtoehdolla; 6 m, 9 m tai 12 m. Yksi Standard -putki on 1,5 m pitkä ja näitä liitetään toisiinsa kunnes saavutetaan tarvittava pituus. Standard putkisto on loistava valinta korkeisiin tiloihin ja vaativaan työskentelyyn. Yksi putki painaa 310 g ja putkiston ulottuvuus on aina valitun paketin pituus + 1,5 m.


Putkipaketin mukana tulee aina:

Valittu putkisto
2 kaulaa
5 perussuutinta
2 erikoissuutinta
Kantolaukku


Suosittelemme aina tilaamaan lisäksi 90° kulman sekä leveän nivelletyn 200 mm. Näin ollen paketti on täydellinen minkä tahansa kohteen imurointiin.

Tehokkaat teollisuusimurit

Myymämme tehokkaat teollisuusimurit on modifioitu yläpölyjen imurointiin. Imureissa on erinomainen imuteho sekä erillisen työntöaisan ansiosta sitä on helppo liikutella. Nämä imurit yhdessä SkyVac putkistojen kanssa tekevät yläpölyjen puhdistamisesta helpompaa, nopeampaa sekä kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä siivousmenetelmillä.

Kamerat apuna työskentelyssä

Yläpölyjen puhdistuksessa loistavana apuna on myös kamera, jolla voidaan tarkastaa tiloja ennen ja jälkeen työn sekä imuroimisen aikana. Kaikkia SkyVac kameroita voidaan käyttää myös muissa kiinteistönhuollon tehtävissä, esim. kattojen, vesikourujen ja ylärakenteiden kartoituksissa. Valikoimassamme on 3 erilaista kameraa joista voit valita juuri sinun tarpeisiin sen oikean. Katso lisätietoja hinnastostamme!