SkyVac ulko-laitteistot vesikourujen imurointiin

SkyVac vesikourujen imurointiin

Ultrakevyet Elite -putkistot takaavat hyvän ja turvallisen työergonomian vesikourujen imurointiin maasta käsin. Elite -putkistoa on tilattavissa kolmella eri pituudella 6 m, 9 m tai 12 m, kokonaisulottuvuus + 1,5 m valittuun putkipakettiin. 50 mm paksut putket ja letkut varmistavat hyvän läpivirtauksen. Putki on 1,5 m pitkä ja näitä voidaan latoa haluttu määrä päällekkäin. Putkisto lukitaan ja tukeva ja ilmatiivis kokonaisuus on valmis.  

Tukoksia syntyy aina silloin tällöin. Innovatiivisen vapautusputken avulla, ilmavirta voidaan katkaista imuroinnin aikana tekijän toimesta, jolloin mahdollinen ylös syntyvä tukos voidaan pudottaa hallitusti alas, ilman, että työ tulisi keskeyttää ja putkistoa laskea alas. 

Modifioidut ja tehokkaat imurit

Imurimme ovat modifioitu tätä työtä varten. Tukevat ilmakumirenkaat takaavat liikuteltavuuden vaikeassakin maastossa. Metallinen työntöaisa helpottaa imurin työntämistä. Säiliössä oleva siivilä erottelee nesteen ja kiinteän lian. Vedenpoistoletkulla saat tyhjennettyä säiliöstä nesteen. Kiinteä lika nostetaan siivilällä ylös. Tässä voidaan käyttää apuna myös kippitoimintoa.

Vesikourujen tehokkaaseen puhdistukseen SkyVac:lla on kolmoismoottori josta löytyy 5 kg nostovoima. Hondan 5,5 hv polttomoottorilla työskentelet sähköttä. Tällä laitteistolla voidaan myös puhaltaa vesikourut sekä lehdet. 

Kaikki nämä lisätoiminnot tekevät työskentelystä tehokasta, turvallista, miellyttää sekä ergonomista. Ei enää turhia katolle kiipeilyitä tai kalliita nostimia. 

SkyVac tarkastuskamerat

Vesikourujen puhdistuksessa loistavana apuna toimii tarkastuskamerat. Kameroiden avulla voidaan tarkistaa vesikourujen lähtötilanne, seurata työn etenemistä ja tarkastaa lopputulos. Ne sopivat myös katon kunnon tarkasteluun ja muihin kiinteistöhuollon tehtäviin. 

Kameroita valikoimista löytyy 3 erilaista. SkyVac Ei tallentava, SkyVac Tallentava sekä SkyVac Tarkastuskamera. Autamme oikean kameramallin valinnassa.